inforegio uniunea europeana guverul romaniei ministerul dezvoltarii regionale si administratiei publice primaria mangalia fonduri UE
Centrul National de Informare si Promovare Turistica - Saturn

    Peste 1000 de copii participa in fiecare an la „Turneul national de baby baschet si mini baschet”, care se desfasoara în perioada iunie – iulie, la Mangalia. Micii sportivi, dotati cu pancarte si stegulete viu colorate defileaza îmbracati în echipamente sportive, scandând numele echipelor din care fac parte. Parada se desfasurat în zona Portului Turistic, pe traseul Clubul Nautic – Plaja Laguna, iar pe durata acesteia, sportivii sunt însotiti de o fanfara militara si de personajele care întruchipeaza cele sapte statiuni din sudul litoralului.

    Turneele finale nationale de baby baschet si mini baschet  se desfasoara pe terenurile Liceului Ion Banescu, precum si la Baza Sportiva Pescarus, organizatorii competitiei fiind ASM Callatis MG, CS Admar si Federatia Româna de Baschet. Programul cuprinde întreceri pe categorii de vârsta (8-12 ani), atât pentru baieti, cât si pentru fete.