inforegio uniunea europeana guverul romaniei ministerul dezvoltarii regionale si administratiei publice primaria mangalia fonduri UE
Centrul National de Informare si Promovare Turistica - Saturn
aqua-park-balada-41

Aqua Park Cleopatra

    Aqua Park-ul din incinta hotelului Cleopatra 4* este unul dintre cele mai placute locuri din Saturn pentru relaxare si distractie in zilele fierbinti de vara. Apreciat pentru serviciile oferite si pentru privelistea spre mare, parcul este frecventat de turistii cazati in hotel (familii cu copii venite in vacanta), dar si de localnici. Aqua-Park Cleopatra dispune de piscina cu sectiuni de diverse adancimi pentru adulti si copii. Acestia din urma se pot bucura si de toboganele acvatice precum si de jocurile dedicate lor. Pentru cei mari, in Aqua-Park Cleopatra functioneaza un restaurant cu terasa, bar, jacuzzi si sala de masaj.

Activitati-pentru-copii-Aqua-Magic-007

Parcul Aqua Magic

    Cel mai emblematic parc acvatic din tara iti dezvaluie secretul unui concediu de exceptie: diversitatea evenimentelor, atractiile acvatice moderne si multa, multa adrenalina!!! Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania. O suprafata impresionanta de 27.500 metri patrati, iti ofera oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora dar si dorinta de aventura si adrenalina a celorlalti. Aqua Magic iti pune la dispozitie 13 surse infinite de distractie, pe care nu trebuie sa le ratezi! Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole. Dincolo de distractiile acvatice, trebuie stiut ca Aqua Magic iti ofera zilnic spectacole si concursuri iar in timpul acestor show-uri concurentii primesc foarte multe premii.