inforegio uniunea europeana guverul romaniei ministerul dezvoltarii regionale si administratiei publice primaria mangalia fonduri UE
Centrul National de Informare si Promovare Turistica - Saturn
1

Why Not

5

Why Not

     Cu multa munca si imaginatie am creeat un loc care se poate numi paradisul verii, acest loc este Terasa Antik, una dintre cele mai frumoase terase, plina de verdeata, amenajata intr-un cadru cat mai natural. Aici, in aceasta superba gradina, va invitam sa degustati cele mai delicioase specialitati din domeniul culinar, atent selectionate si cu pasiune preparate de bucatari nostri.
   Pizza Antik o pizza care te ispiteste sa o mananci in fiecare zi, preparata de specialisti pizzari si nu in ultimul rand un bogat sortiment de bauturi pe care ospatarii nostri, amabili si cu o pregatire de inalt nivel vi le vor recomanda pentru a va asorta meniul.
      Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul turismului am reusit sa imbinam toate cerintele clientiilor nostrii, societatea oferind cazare in trei hoteluri in statiunea jupiter, doua terase moderne una in statiunea Neptun iar cealalta in Saturn, un cafe club EFENDI in Neptun si doua cluburi respectiv Why Not Saturn si cel mai cunoscut club din sudul litoaralului Why Not Neptun.